×
CADEAUBONS HALL OF FAME

Buffets

Kaasbuffet:
€ 28 per persoon, minimum 20 personen

Ongeveer 13 verschillende Belgische en Franse kazen, samen 250 gram wegend, versierd met vers fruit, dadels, vijgen en notenmengeling, begeleid door 7 mini broodjes met 1 botervlootje per persoon. In buffet gepresenteerd vanaf 20 personen. Dit buffet kan eventueel aangevuld worden met fijne vleeswaren indien er personen zijn die geen kaas lusten.

 

Teppanyaki (Gourmet):
€ 28 per persoon en minimum 10 personen

Vers biefstukje, gemarineerd varkenslapje, gemarineerd kippenlapje, mini hamburger, slavlindertje, vers braadworstje, pittavlees en mini schnitzeltje. Hierbij worden 4 verschillende sausen voorzien (cocktail, curry, cannibal en tartaarsaus).Volgende groenten zijn inbegrepen : aardappelsla, tomaten, geraspte wortelen, bloemkool, broccoli, slamengeling, boontjes en komkommer.Er worden ook 3 mini broodjes voorzien met 1 mini botervlootje per persoon.

 

Koude schotel "vlees":
€ 33 per persoon en minimum 10 personen

Een buffetvorm gepresenteerde opsomming: tomaat garnaal, gebakken kippenfilet, hespenrolletje met asperges, een schelletje varkensgebraad en rosbief, een gevuld eitje, een fruitsalade op basis van verse ananas, begeleid met verse groentjes en aardappelsla alsook voorzien van cocktailsaus en tartaarsaus, met 3 mini broodjes en 1 mini botervlootje per persoon.

 

Koude schotel "vis":
€ 36 per persoon en minimum 10 personen

In buffetvorm gepresenteerde opsomming: tomaat garnaal, gestoomde zalm, gerookte zalmrolletjes met asperges, gerookt forelletje, gebakken scampi op brochette geserveerd, een gevuld eitje, begeleid met verse groentjes en aardappelsla alsook voorzien van cocktailsaus en tartaarsaus, met 3 mini broodjes en 1 min botervlootje per persoon.

 

Koude schotel "gemengd":
€ 33 per persoon en minimum 10 personen

Een buffet samengesteld met tomaat garnaal, gebakken kippenfilet, hespenrolletje met asperges, gekookte zalm, een gevuld eitje, gerookte forel, begeleid met verse groentjes en aardappelsla alsook voorzien van cocktailsaus en tartaarsaus, met 3 mini broodjes en 1 mini botervlootje per persoon.

 

Warm buffet:
€ 38 per persoon en minimum 10 personen

  • Tomaten roomsoep met 1 hotelbroodje en botertje per persoon
  • Kalkoenstoofpotje in rode wijnsaus met gebakken krieltjes
  • Toscaanse gehaktballetjes met penne-past
  • Belgisch witlof in de oven met puree-aardappelen

Wijzigingen van het warme buffet is mogelijk na afspraak, uit volgende lijst.

  • Rundsstoofpotje met blonde Leffe
  • Vol au vent met kip en verse champignons
  • Lasagne, met of zonder hesp
  • Ovenschotel met gehakt en brocolli
  • Vogelnestjes in tomatensaus

 

Koud en warm buffet:
€ 44 euro per persoon en minimum 10 personen

Het warme gedeelte bestaat uit :

  • Tomaten roomsoep
  • Kalkoenstoofpotje in rode wijnsaus
  • Varkensgebraad in champignonsaus
  • Gebakken krielaardappeltjes

Het koude gedeelte bestaat uit :

  • Gekookte zalm
  • Gerookt zalmrolletje
  • Gerookte forel
  • Gebakken kippenfiletje
  • Tomaat met grijze garnalen
  • Rundsrosbief in schelletje
  • Gevuld eitje
  • Verse meloen met gerookte ham

Wij voorzien natuurlijk ook sausen (cocktail, curry en tartaar) en het buffet wordt gegarneerd met rauwe groentjes en begeleid met aardappelsla, 3 mini broodjes en 1 mini botervlootje.

 

Breugelbuffet:
€ 39 per persoon en minimum 10 personen

Dit buffet bestaat uit een warm en een koud gedeelte.

Het warme gedeelte omvat :

  • Erwtensoep met stukjes gerookte hesp
  • Zwarte en witte beulingen
  • Kippenboutjes in currysaus
  • Noordkrieken op siroop

het koude gedeelte omvat :

  • Gentse kop met mosterd "De Kroon"
  • Gekookt spek met mosterd "De Kroon"
  • Droge worsten
  • Seizoenspaté
  • Op grootmoeders wijze gebakken frikandonnetjes
  • Enkele heerlijke kazen met fruit, dadels en vijgen versierd
  • Rijstpap met bruine suiker

Dit alles wordt begeleid met verse groetjes en aardappelsla alsook voorzien van cocktailsaus en tartaarsaus, met 3 mini broodjes en 1 mini botervlaatje per persoon.